График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 10:00–15:00

Добавьте товары для сравнения
Добавьте товары в желания
Каталог
Рус
0
Мой заказ

521311 Смесительный узел 1" для теплого пола Tervix Pro Line Mixset без насоса

Артикул TRVX4203
В наличии
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
3 250 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
В кредит
Быстрый заказ
Характеристики
модель Tervix Pro Line Mixset Змішувальний вузол
гарантия 24 міс.
Залишок 288
Описание

521311 Змішувальний вузол 1" для теплої підлоги Tervix Pro Line Mixset без насосу. Змішувальний вузол розроблений, як перемикач між системою опалення з боку джерела тепла і розподільчою гребінкою (колектором) для теплої підлоги. Він використовується для підготовки телоносія до заданої температури, який потім подається в систему обігріву. Змішувальний вузол може використовуватися в поєднанні з розподільчими гребінками від 2 до 12 контурів.
 

Опис


1. Верхній з’єднувальний елемент з накидною гайкою для насосу та місцем під термометр
2. Накидна гайка для під’єднання насосу та термостатичного клапану
3. Нижній з’єднувальний елемент з накидною гайкою для підключення термостатичного клапану, підключення звороту та місцем під термометр
4. Термометр
5. Підключення звороту 1 ‘‘
6. Підключення до гребінки 1 ‘‘


Змішувальний вузол повинен бути підключений до опалювальної системи з боку джерела тепла - зовнішня різьба 1’’. Рекомендуємо використовувати змішувальний клапан ATM 561 (Afriso) та кульові крани для підключення вузла до джерела тепла та до розподільчої гребінки. Змішувальний вузол з’єднується з розподільчою гребінкою зовнішньою різьбою 1’’. На змішувальний вузол можна встановити циркуляційний насос з базою 130 та 180 мм. Насос кріпиться двома накидними гайками. 

 

 

Принцип роботи

Теплоносій, що подається з джерела тепла, надходить на термостатичний клапан (в комплект не входить). Теплоносій (подача зі сторони котла) змішується з теплоносієм (зворот зі сторони гребінки) у термостатичному клапані. Температура теплоносія на виході регулюється термостатичним клапаном (в комплект не входить). Також для візуального контролю температури теплоносія на подачі та звороті передбачені термометри (4). Залишки теплоносія на звороті (5) подаються на догрів до джерела тепла. Після термостатичного клапану теплоносій проходить через циркуляційний насос і подається на розподільчу гребінку.

 

 

 

 

Вивід з експлуатації, утилізація

 Від’єднайте вузол та розберіть його. З метою захисту навколишнього середовища, забороняється викидати демонтований вузол разом з несортованими побутовими відходами.

 

 


Гарантія

Виробник надає 24-місячну гарантію з дня продажу. Гарантія стає недійсною в результаті самовільного ремонту, або при встановленні чи експлуатації без дотримання вимог даної інструкції.
 

 Увага! Монтаж повинен проводити кваліфікований спеціаліст.

]]>

  • Самовывоз из представительства
  • Курьером: по Украине - от 50 грн
  • На склад транспортной компании - от 50 грн

Подробнее о доставке

  • Наличный расчет
  • Безналичный расчет
  • Оплата при получении
  • Visa/MasterCard (online)
  • Кредит
 
  • Официальный продукт
  • Гарантия от производителя
  • Обмен/возврат в течении 14 дней
Наверх